lupeA Word nem kiadványszerkesztő program!

A leg­jobb öt­let is el­vé­rez­het a szak­ma­i­lag nem meg­fe­le­lő meg­va­ló­sí­tá­son! Sokszor előfordul, hogy a nyomdában a megrendelő ször­nyül­köd­ve nézi a készterméket, mert nem azt kapja amit szeretett volna. "Pedig képernyőn szép volt." - hangzik el a szokásos mondat, amitől a nyomdászoknak feláll a szőr a hátán. Ilyenkor kezdődik a vita, hogy vajon ki hibázott.

Sajnos a legtöbbször a kiad­vány­szer­kesz­té­sen, a nyomdai előkészítésen próbálnak spórolni az ügyfelek. A szomszéd kamaszgyerek lehet, hogy nagyon ügyes, "nagyon ért" ahhoz a számítógéphez, de nem nyomdász! A kiadványt újranyomni többe kerül mint szakemberre bízni a nyomdai előkészítést!

Mi vállaljuk más stúdiók, esetleg a nyomdaiparhoz, vagy annak bizonyos területeihez kevésbé értő grafikusok munkáinak nyomdakésszé tételét.

A mások által tervezett anyagokon elvégezzük a kifutók, alátöltések, CMYK színek beállítását, a "kalapos" betűtípusok ékezetes betűkkel való helyettesítését, a képek felbontásának, színmódjának ellenőrzését, korrigálását. Ha az előző mondatból keveset értett, akkor Önnek is nálunk a helye!

Állományokat tudunk fogadni CorelDraw, InDesign, Illustrator, PhotoShop vagy nyomdai felbontású PDF formában. JPG, TIF vagy egyéb képformátumok esetén csak korlátozottan lehet módosításokat végezni.

Amennyiben a hozott grafika nyomdai célra végképp nem használható, úgy erre is felhívjuk figyelmét.

Kérésre hozott állományt is fel tudunk montírozni, vagy postscript állományt írunk belőle.