develop ev

Nagy teljesítményű szí­nes fénymásoló-nyomtató berendezésünkkel fekete-fehér vagy színes, igény szerint egy-, vagy kétoldalas nyomatokat tudunk másolni, akár gyors lap­adagolóból, akár egyesével. Lehetőség van A4-es, A3-as másolásra egy-, vagy kétoldalas kivitelben, akár kétoldalas eredetiről is. Nagy kapacitású gépünknek nem okoz gondot komolyabb mennyiségű – akár több ezer, több tízezer oldal – másolása sem. Az egyszerűbb másolás rövid idő alatt elkészül, megvárható.

Jogvédett tartalmakat csak a jogszabályoknak megfelelő módon van lehetőségünk másolni, sokszorosí­tani!

Ez mellett a gép alkalmas színes, vagy fekete-fehér névjegykártyák, borítékok, levélpapírok, meghívók, oklevelek, plakátok vagy egyéb dokumentumok nyomtatására, akár A/3+ méretig. A másoláshoz, nyomtatáshoz többféle vastagságú kiváló minőségű ColorCopy papír közül választhatnak ügyfeleink, de igény esetén sima felületű dekoratív papírokra, címkepapírokra, vagy akár borítékra és öntapadós alapanyagokra is tudunk dolgozni.

Amennyiben Önnek csak kis példányszámú gyártásra van szüksége, nálunk megtalálja a meg­ol­dást, hiszen mindig csak annyi terméket kell megrendelnie, amennyire ténylegesen szüksége van. Nálunk nincs minimális mennyiség, ez komoly költségmegtakarítást jelenthet mind a finanszírozás, mind a raktározási költségek vonatkozásában.

Az elkészült nyomatokat, vagy másolatokat igény szerint helyben méretre vágjuk, fém­spi­rál­lal spirálozzuk, lamináljuk, hajtogatjuk, kis mennyiség esetén helyben tűzzük. Egyéb, nagyobb mennyiségű nyomdai feldolgozási tevékenységet (riccelés, tűzés, stb.) al­vál­lal­ko­zók­kal tudunk végeztetni.

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor aktuális áraink iránt kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!